Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka Oy on pienten ja keskisuurten yritysten oma lakitoimisto, joka tarjoaa perinteisen lakiasiainpalvelun lisäksi yritysten käyttöön Suomessa vielä uuden ja nykyaikaisen palvelukonseptin, jossa sopimusyritys voi ulkoistaa kokonaisuudessaan tai osittain oman lakiasianhallintonsa. Sopimusyritys voi palvelusopimuksen tehtyään saada kokeneen liikealan tuntevan juridiikan asiantuntijan ja neuvontapalvelun yritysjohdon käyttöön kohtuullisella kustannuksella.

Yritysten lakiasioiden hoito ei ole enää tänä päivänä pelkästään yksittäisten asianajotoimeksiantojen suorittamista, vaan jatkuvaa päivittäistä yritysjuridiikan osaamista vaativaa etujen valvontaa ja tulevaisuuden haasteiden arviointia omassa yhtiössä ja ympäristössä.

Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka Oy:n (perustettu 1992) toiminta perustuu luottamuksellisiin asiakassuhteisiin, jossa tavoitteena on pitkäaikainen ja rakentava yhteistyö.

Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka Oy tarjoaa yhteistyöverkostonsa kautta myös täydelliset tilitoimistopalvelut.

Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka Oy on Helsingin kauppakamari jäsenyritys.

Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka Oy on osa neljän lakiasiaintoimiston LawDesk -ryhmää ja toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Fredrikinkadulla Helsingissä. Tutustu ryhmäämme web-osoitteessa www.lawdesk.fi

Lisätietoja näiltä sivuilta tai soittamalla suoraan toimistoomme.

Tervetuloa asiakkaaksi.